Route

Apeldoorn (+/-20 km)
Vanuit het westen op de A1 afslag Voorst-Zutphen nemen, richting Zutphen aanhouden. In Voorst komt u op de Rijksstraatweg die u volgt tot voorbij Voorst. Neem de afslag rechts richting Voorstonden (u bent dan in Empe). Blijf de Voorsterweg volgen tot u op een T splitsing komt. Ga linksaf. Boomkwekerij Wilgenhof is na 200 meter aan uw rechterhand.

Arnhem (+/-25 km)
Vanaf Arnhem de weg via Velp naar Zutphen volgen. De afslag Brummen nemen. Via de Arnhemstraat door het centrum van Brummen heen, de afslag Voorst nemen (links af) vóór eetcafé ” ‘t Zwientje”. Dit is de Voorsterweg die u steeds blijft volgen door Oeken, over de buurtweg richting Zutphen. Wanneer de buurtweg af loopt bij een splitsing met de windheuvelstraat gaat u links. Na 200 meter is Boomkwekerij Wilgenhof aan uw linkerhand.

Zutphen (+/-5km)
U rijdt Zutphen uit via de Oude IJsselbrug. Bij het eerste stoplicht rechtdoor de Kanonsdijk op (N345). Na 2,8 km kunt u tweemaal rechtsaf. U bent dan op de Windheuvelstraat. Blijf de Windheuvelstraat volgen over de spoorwegovergang en op de T splitsing gaat u met de weg mee rechtsaf. Na 200 meter is Boomkwekerij Wilgenhof aan uw linkerhand.

Deventer (+/-15 km)
Op de A1 afslag Wilp-Twello nemen, rechts aanhouden richting Wilp. U komt via de Molenallee in Wilp. Hier rechts afslaan de Deventerweg richting Voorst. In Voorst komt u op de Rijksstraatweg die u volgt tot voorbij Voorst. Neem de afslag rechts richting Voorstonden. Blijf de Voorsterweg volgen tot u op een splitsing komt. Ga linksaf. Boomkwekerij Wilgenhof is na 200 meter aan uw rechterhand.

U kunt de route ook plannen via google

footer

Copyright © 2011 - Siem van Bruggen